Det nye 4-stjernet "Toppen af Ebeltoft" er oprindeligt bygget som kursusejendom for Entreprenørforeningen. Bygningerne er tegnet af friis og Moltke, og der er overalt lagt vægt på højeste kvalitet i både materialevalg og indretning.

 

Efter en nænsom ombygning fremstår "Toppen af Ebeltoft" som et helt anderledes vandrerhjem, uovertruffent til både feriegæster, kursister, større og mindre grupper, sportsudøvere på træningslejr, lejrskoler osv.

Vi råder over både dobbelt- og flersengsværelser, og soveafdelingen er opdelt i flere selvstændige bygninger, så vores forskellige grupper af gæster ikke forstyrrer hinandens nattesøvn. 

                 

 

 

Ud over vores store restaurant med en fantastisk udsigt over Ebeltoft vig, råder vi over masser af grupperum og en større plenumsal med plads til over 100 deltagere. 

 

Vi har et nyt vandrerkøkken, så i selv kan lave mad og spise i de tilknyttede opholdsrum.

 

Vil du vide mere om bygningens arkitektur, så gå ind på dette link og se en udsendelse fra TV2 Østjylland, hvor de blandt andet besøger vores "Toppen af Ebeltoft".

 

Følg dette link for at se udsendelsen:

http://www.tv2oj.dk/arkiv/2015/09/03?video_id=60493&autoplay=1

 

 

          

   

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EGEDALSVEJ 5  /  8400 EBELTOFT  /  TLF.: 8634 2053  /  FAX: 8634 2589  /  E-MAIL: EBELTOFT@DANHOSTEL.DK  /  WWW.EBELTOFT-DANHOSTEL.DK